Over ons

Ik ben Maria Verburg-Fokke.
Sinds 2014 ben ik werkzaam in de winkel van de heren de Vries. Ruim 20 jaar werk ik met veel plezier in deze branche. Ik vind het heerlijk om met de gezondheids producten uit de winkel te werken. Het is steeds weer een mooie uitdaging om de klant een passend advies te geven.

Mijn naam is Kitty,
Alweer drie en een half jaar werkzaam in de gezondheidswinkel aan het Raadhuisplein. Drie dagen per week mag ik klanten adviseren in het gezellige Pijnacker. Vanuit mijn opleiding schoonheidsspecialisten TCM en voedingscoach, is gezonde voeding en natuurlijke gezichtsverzorging een way of life. Een persoonlijk advies, en een tevreden klant is waar het om draait. Maar vooral de gezellige klanten in de winkel, maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga.

Mijn naam is Stijn de Vries. Ik ben al sinds 2009 aan het werk in de winkel van mijn vader, en sinds 2014 ben ik ook als ondernemer actief in de zaak. Ik adviseer klanten graag op basis van de laatste wetenschappelijk inzichten over voeding en gezondheid en haal er ontzettend veel voldoening uit als klanten mij later vertellen hoezeer onze producten hen hebben geholpen.